Hola, som la Núria i el Francesc


L’any 2011 vam fer néixer la granja de cabres Alpines Les Feixes a Moià

És ben cert allò que diuen… la vida dona tantes voltes! I és que en el nostre cas potser hem de donar les gràcies a l ́arribada de la maleïda crisi sí, les gràcies, per que sense ella no estariem en aquest fascinant món de la pagesia.

El Francesc ja aportava uns coneixements i una llarga experiència des de ben petit ja que va créixer i treballar a l’explotació familiar de vaques lleteres durant molts anys, fins que ens vàrem casar.

Tot i que és una feina dura, sacrificada i crec encara, poc valorada, no tornariem enrere. Són uns animals fantàstics i ens ensenyen a ser millors dia rere dia.

Les cabres que cuidem són de raça Alpina, són productores de llet per a l’elaboració de formatges.

Vam iniciar-nos a la granja amb quinze cabres i a dia d’avui comptem amb un centenar i no tenim intenció de créixer. La nostra filosofía envers els animals és que gaudeixin de més espai del que marca la normativa, no volem explotar l’animal per obtenir-ne més llet durant un llarg període, fet que suposa escurçar la seva vida.

Les pastures que ens ofereix la comarca del Moianès ens són favorables per la bona alimentació de l’animal així com també per obtenir-ne una millor qualitat en la llet.

Els cabrits són alletats amb les seves mares cosa que, a diferència de les llets artificials, ens dóna com a resultat una carn més melosa i d’un gust excel.lent.

L’aventura amb les ovelles va començar fa 2 anys amb intenció de cubrir les necessitats de casa i poder saber el què menjàvem. Hem anat creixent fins arribar a tenir el petit ramat de 50 ovelles i fins aquí el limitem, poques i ben cuidades.

Només ens queda dir-vos que si algun dia passeu per Moià i teniu ganes de conèixer els nostres animals, les seves inquietuts i necessitats i gaudir d’una bona estona, només heu de contactar amb nosaltres uns dies abans i amb molt de gust us rebrem.

De la mateixa manera si voleu provar la nostra carn de cabrit i el nostre xai a un preu de sorpresa, feu-nos un truc, envieu-nos un WhatsApp o un correu electrònic i us donarem tota la informació pel que fa a pesos, tall i envasats.